brllopsfest brllopsmiddag

Planerar du bröllop eller femtioårsfest? Kanske student- eller dopkalas? Letar du efter den perfekta platsen för ditt firande? Sluta leta - här är den. Vi erbjuder paketlösningar och skräddarsydda alternativ.

Ja må hon leva, ja må han leva ja må dom leva många lyckliga år... många vill bara fira lite grand och andra vill fira stort och det tycker vi om! Men visst vill man väl ha kalas, fest och party oftare än när man fyller år? Ta sig tid, klä upp sig, fixa hår och naglar, putsa skor, kindpussas och träffa gamla och nya vänner? Fest är bäst när någon annan står för disk och städ. Vi fixar det och DU kan le och ägna dig åt att skapa ett minne för livet åt dig och dina gäster. 


Födelsedagsfest

Bjud på en annorlunda födelsedagsfest. En fest med goda vänner för att fira att just DU fyllt jämna år. 40? 50? 70? 90? 100... Starta med ett glas bubbel i vår äppelträdgård och njut av slottsparkens mysiga omgivningar. Överraska sedan gästerna med utsökt mat och välkylda drycker. En festkväll hos oss kommer man sent att glömma och det fina är att det funkar sommar som höst, vinter som vår.  
Ring eller mejla oss för prisförslag.    


Cocktailparty

Det finns alltid en anledning att fira! Att våren har kommit, en travvinst, ett nytt jobb, en ny familjemedlem eller ett bra år. Goda vänner i vackra kläder ihop med Trädgårdshotellets läckra snittar och isade flaskor i skålar är en perfekt kombination för ett lyckat party. Kan inte bli annat än en minnesrik kväll.  
Ring eller mejla oss för prisförslag.
e-post:  stegeborg@stegeborg.se